برگزاری هشتمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت
1395-08-07
برگزاری هشتمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت

به اطلاع کلیه علاقه مندان به پژوهش در حوزه شبیه سازی به کمک تکنیک دینامیک سیالات محاسباتی می رساند، هشتمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت با همکاری دانشگاه تربیت مدرس و انجمن مهندسی شیمی ایران در تاریخ 26 و 27 اردیبهشت سال 1396 در مکان دانشگاه تربیت مدرس به منظور آشنا نمودن پژوهشگران و صنعتگران کشور با جنبه‌های کاربردی این تکنیک و انتقال تجربیات فی‌مابین برگزار خواهد شد. عمده اهداف برگزاری این کنفرانس عبارتند از:

•  شناسایی قابلیت‌های تکنیک دینامیک سیالات محاسباتی در صنایع شیمیایی و نفت
  •  فراهم نمودن بستری به منظور تبادل نظر و انتقال تجربیات بین کارشناسان، پژوهشگران، اساتید علمی و صنعتگران
  •  ارائه دستاوردهای نوین پژوهشگران فعال در این حوزه به مجامع علمی و صنعتی
  • شناسایی پتانسیل­ها و محدودیت‌های استفاده از این تکنیک‌ در تحقیات علمی و صنعتی

از طرف دبیر علمی کنفرانس آقای دکتر سید محمد موسوی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تربیت مدرس از تمامی اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و صنعتگران محترم دعوت میشود ضمن شرکت در این کنفرانس با ارائه پیشنهادات، انتقادات و در میان گذاشتن تجارب خود با تیم اجرایی همایش، ما را در برگزاری هرچه بهتر این کنفرانس یاری نمایند.

تماس با ما     cfd8@modares.ac.ir